alreda life style

اهلا بكم ومرحبااااا نورتونا وشرفتونا وان شاء الله هتحبونا

اجعل لك اثر تتركة خالدا واجعل لحياتك اسلوب يكون عنوانك

لا تكتفى بالتصفح والنظر فقط اترك بصمتك علامة على جدار الزمن وارسم حفريتك بكلماتك وتاكد ان ابسط الكلمات تدل على وجودك وتدفعنا لمشاركتك ونسعد بها فهذة هى اسهل طريقة لنتواصل معا
اثبت وجودك ضع رد على موضوع او اكتب موضوع بشرط ان يكون هادفا شاركنا هتسعد معانا اخرج ما بداخلك فنحن اسرتك ونسمعك فضفض ولا تخجل

    طريقة عمل المكرونه بالبشاميل

    شاطر

    الحب الضائع
    team
    team

    عدد الرسائل : 49
    العمر : 37
    تاريخ التسجيل : 14/03/2009

    طريقة عمل المكرونه بالبشاميل

    مُساهمة من طرف الحب الضائع في السبت مارس 14, 2009 6:43 pm

    اول شئ البشاميل ::

    بتجيبى لكل كوب لبن معلقتين دقيق

    بتجيبى اللبن وتحطى عليه الدقيق فى كوبايه وتدوبيه عدل

    وبعدين ترفعيه على النار وتفضى تقلبى

    غايه مايوصل معاكى للسمك اللى تحبيه وخلى بالك انه بيتحط فى الفرن تانى يعنى بتزيد السماكه بتاعته يعنى خليه

    اقل درجه من السمك اللى عايزاه وتحطيى عليه معلقه زيت

    وبعدين بتحطى توابلك ملح وفلفل وشويه بهارات خفيفه واكيد جنزبيل مطحون

    بصى بقى بتقسمى البشاميل

    لقسمين قسم للوش وقسم للقلب

    القسم للقلب/ بتحطيه فى حله كبيره وتضيفى عليه لحمتك المفرومه المتعصجه ومعلقه صلصه عشان تفتح النفس بشكلها

    وطريقه تعصيج اللحمه كالتالى :: بصله وتحمريها وتنزلى عليها اللحمه وبهارات والملح والفلفل وتزودى عليها جزره

    مبشوره بتطلع روووووووووووووووووووعه فى الاكل وتزودى مايتك لغايه ماتستوى

    نرجع بقى للبشاميل: بعد ما تضيفى البشاميل واللحمه هتضيفى عليهم المكرونه
    وتقلبى كويس اوى

    هاتيجى بقى فى البايركس اللى هتسوى فيه الاكل

    تحطى فى الارضيه شويه بقسماط ماشى .... اه بقسماط متستغربوش ودا عشان البشاميل متلزقش فى الارضيه

    وتحطى مكرونتك بالبشاميل

    وتيجى بقى من فوق وتحطى بقيه البشاميل

    بصى بقى ممكن تحطى موتزاريلا وممكن جبنه رومى بس انا بحبها كدا من غير اضافات ولكل واحده زوقها

    بصى بقى كترى البشاميل بتاعك واسلقى المكرونه بتاعتك كويس عشان متحتاجش سوا لما تدخليها الفرن

    كل اللى هتعمليه هتسيبيها فى الفرن من تحت 10 دقايق وبعدين تطلعيها فوق تاخد وش وبس

    هتدخلى فيها السكينه بعد كدا هتلاقيها سايحه وطعمها خرااااااااااافى


    اتمنى ان تنال اعجبكم لانى بصراحة الاكلى دى بحبها اوى
    avatar
    Admin
    Admin
    Admin

    عدد الرسائل : 188
    تاريخ التسجيل : 08/02/2009

    رد: طريقة عمل المكرونه بالبشاميل

    مُساهمة من طرف Admin في الأحد مارس 15, 2009 6:57 am

    بصراحة تتاكل اكل تسلم الانامل
    وربنا يوفقك بس عايزين نتعلم كل الاكل اللى بتحبية
    واهو نبقى بنستفيد كلنا من خبرات الاخرين
    طبعا انا راجل بس بحب المطبخ مووووت

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 15, 2018 12:13 am